Miquel Sintes
Miquel Sintes
Marketing y desarrollo Desarrollo Web SEO Redes Sociales Search Engine Marketing Músico
Miquel Sintes

Proyectos

Miaulos

Música

Miaulos

Miaulos és una banda mallorquina de rock que va néixer fa 3 anys amb la intenció de ressuscitar el rock català dels anys 90.

Tenint com a referents a grups com Lax'n'busto, Sopa de Cabra, Els Pets o Sangtraït, Miaulos va començar fent versions de tots aquests grups, entre altres. La preocupació de la banda era que potser aquests temes fossin massa antics com per a ser reconeguts per la joventut que acudia als seus concerts, però un cop sobre l'escenari van quedar sorpresos per la reacció de la gent. 

A més d'aquestes versions, també tocaven el seu primer tema "Enmig de cada braç", que tenien compost des de feia temps. 

Al principi la banda estava formada per Miquel Antich (cantant), Pedro Sintes (baixista), Miquel Sintes (guitarrista), Xavier Antich (bateria) i Cristian Ibarra (teclista, guitarrista i corista). Després de diversos concerts fent versions per tota l'illa de Mallorca, van decidir entrar a l'estudi per a gravar "Enmig de cada braç". 

El tema fou un èxit i això els va donar l'empenta necessària per a seguir component nous temes, i després de quasi un any van tornar a l'estudi per a gravar el que seria el seu primer EP, titulat Miralls

Un mes després de finalitzar la gravació de Miralls, van fer la presentació d'aquest EP al teatre de Lloseta, l'abril de 2018. La presentació va anar molt millor del que esperaven, ja que la majoria de crítiques que van rebre eren molt bones. Havien penjat les cançons a les xarxes socials tan sols tres dies abans de la presentació, i mentre tocaven es van quedar sorpresos de sentir a la gent cantant a tota veu la lletra dels seus temes. 

Malauradament, just abans de començar la temporada d'estiu Cristian Ibarra va haver de deixar el grup, fent un buit que Miaulos necessitava omplir per a poder fer tots els concerts que tenien confirmats. Fou aquí doncs, quan es va establir la formació que hi ha actualment. Toni Comas (teclista i corista) i Guillem Barceló (guitarrista) foren les dues noves incorporacions del grup. 

Add Comment